Karin Gornji Laguna apartmanházak árai és foglalása Pakostane Laguna 1 apartman ára és foglalása Bibinje apartmanházak árai és foglalása

 

Üdvözöljük a Horvátlaguna.hu oldalán!

2012-óta foglalkozunk apartmanok kiadásával az Észak Dalmát, Zadar régióban. Akkor 7 apartmannal kezdtünk, mára ez a szám 41 lett három településen Karinban, Bibinjén és Pakostane-ban. Mindhárom településen a nyári szezonban magyar nyelvű asszisztencia segíti Vendégeink gondtalan pihenését és a régió látnivalóinak megismerését, élményeinek felfedezését.Vendégeink nagy megelégedettségére. 2021-es szezonban Karinban és Bibinjén 66 családot többszörösen visszatérő vendégeinkként üdvözölhettünk.

Családdal vagy barátokkal, az első horvát nyaralásod alkalmával, vagy hosszú idő utáni adriai visszatéréskor, de rendszeres nyaralások állomásaként is Nálunk a helyed!

Vízparti halászfaluban kényelmes, jól felszerelt apartmanjaink, számtalan fürdőzési- és programlehetőség ingyenes kerékpár- és kenuhasználattal garancia a élményekben gazdag nyaralásra.

Nem baj ha nincs nyelvtudásod, és e miatt bátortalanabb vagy, mi mindenben segítünk!

Gyertek, és élvezzétek a napsütést a tengert és a nyugalmat!

Horvátlaguna csapata - Judit, Zoli és TamásHorvátországi nyaralás gyermekes családoknak Karin Gornjiban,Pakostaneban és Bibinjén -Családi nyaralás Horvátországban 2012 óta.
Nyugalomra és pihenni vágyó baráti társaságok részére 2-4-5-6-8 fős apartmanjainkban.

 Rozgonyiné Szemán Judit: +36 20 9149166 - judit@horvatlaguna.hu, Rozgonyi Zoltán: +36 20 2081790, Sziromi-Nagy Tamás: +36 20 994-7801

 

Horvatlaguna 2022