Karin Gornji Laguna apartmanházak árai és foglalása Bibinje apartmanházak árai és foglalása

 

Horvátlaguna ház 2
Az apartmanokról fotók a galériában találhatók, illetve a foglalási táblázatok alatt.


Az apartmanház 450 méterre található a tengertől, és a központtól a XVIII. ulica 33. szám alatt. Kellemes sétával aszfaltozott úton közelíthető meg. Az első és második emeleti apartmanok némelyikéből tengerre néző kilátással! Közvetlen közelben étterem és bolt is található. Az apartmanházban 2-4-5-6 fős apartmanok találhatóak. A földszint 2.-es vagy 3.-as apartmanunk udvarra nyíló terasszal bababarát, járóka, pelenkázóállvány, babakocsi, mózeskosár kérésre igényelhető, illetve az udvaron játékházikó, homokozó, csúzda található.  Az első emeleten egy bejárattal egy 4 és egy 5 fős apartman, külön konyhával és fürdőszobával nagyobb baráti társaságnak vagy két ismerős családnak. A ház előtt az érkező vendégek autóinak parkolása megoldott. Mind a 7 apartman klímás és tv-vel ellátott, amin 5 csatornás horvát adó fogható. Konyhák alap felszereltek. Wifi a ház összes apartmanjában elérhető. Ebben a házunkban turnusainkat keddtől-keddig szervezzük.  Az itt lévő  7 apartmanhoz 7 gépkocsi elhelyezését tudjuk biztosítani.

Érkező vendégeinket az Iván Bistro étterem előtt várjuk keddi napon délután 16 óra után a Novo Naselje 129. szám alatt. Majd onnan tudjuk átkísérni a foglalt szállásra. Természetesen az itt foglalt szálláshoz is használhatóak családonként a biciklik és a kenuk. Üdülőhelyi díj és a fennmaradó összeg az apartman átadásakor fizetendő. Ebben az apartmanházunkba tudunk kutyával, kisállattal érkező vendéget fogadni.

Az apartmanok leírása:

Földszint 1.-es 2 fős stúdió apartman: Galéria
Földszintről nyíló kis stúdióapartman ami egy garázsból lett kialakítva, alacsony belmagassággal, kizárólag két fő részére ajánlom! A stúdióapartmanban található egy kihúzható kétszemélyes kanapéágy, konyhasarokban felszerelt minikonyha, két főzőlapos rezsóval, hűtőszekrénnyel, mikróval, kicsi étkezőasztal két székkel. Az apartmanban felújított tusolós fürdőszoba található wc-vel. Tv, wifi, klíma van. Szép ízlésesen felújított kicsi stúdióapartman. Terasz nem tartozik hozzá, de a bejárat előtt található egy kis asztal két székkel.

Nézz körbe nálunk 360°-ban!

Földszint 2.-es 4 fős apartman: Galéria
A 4 fős apartman egy hálószobás, a hálóban 2 személy részére franciaággyal. A nappali konyhában egy kétszemélyes kihúzható kanapéágy van. Konyhasarokban felszerelt minikonyha két főzőlapos rezsóval, hűtőszekrénnyel, vízforralóval, mikróval. A fürdőszobában mosdó, wc, 2017 tavaszán kialakított tusolóval. Az apartmanban Tv, wifi, klíma van. Ízlésesen felújított 4 fő részére alkalmas apartman. Bababarát apartmanná alakítottuk, mivel ez az apartmanunk a teraszáról kertkapcsolatos így a kertben lévő gyerekjátékok, kis házikó, csúszda, homokozó könnyen és biztonságosan elérhető a gyermekek részére. Kérésre etetőszéket, járókát, babahordozót, pelenkázót, babkocsit tudunk biztosítani! Teraszon ülőgarnitúrával.

Nézz körbe nálunk 360°-ban!

Földszint 3.-as 4 fős apartman: Galéria
4 fő részére egy hálószobás apartman franciaággyal, valamint a nappali konyhában található egy kinyitható kétszemélyes kanapéágy. A konyhában gáztűzhely, hűtőszekrény, mikró, jól felszerelt konyhaeszközökkel. Asztal 4 székkel. TV, wifi, klíma van. Tusolós wc-s fürdőszoba. Valamint az apartmannak udvarra néző terasza van ülőgarnitúrával, a hátsó udvaron gyerekjátékok, kis ház, csúszda, homokozó. Kérésre ebbe az apartmanban is tudunk adni etetőszéket, járókát, babahordozót, pelenkázót, babkocsit.

Nézz körbe nálunk 360°-ban!

I. emelet 1.-es, 2-es apartmanok
Egy közös bejárattal kétfelé nyíló két külön zárható apartman. Összesen 5+4 fő fér el a két apartmanban, ezt nagyobb társaságoknak, vagy két ismerős családnak ajánlom. De két különálló apartmanként is bérelhető.

I. emelet 1.-es, 5 fős apartman: Galéria
Egy nagy hálószobás apartman az egy hálóban egy francia ágy, egy emeletes ágy két gyermek részére, és egy másik egyszemélyes ágy található. Konyhában asztal 5 székkel, kis konyhapult hűtőszekrény, mikro, két részes főzőlappal. A fürdőszoba tusolós wc-s. A teraszról tengerre néző kilátással. Teraszon kerti székek, asztal. Az apartmanban TV, wifi, klíma van.

Nézz körbe nálunk 360°-ban!

I. emelet 2.-es, 4 fős apartman: Galéria
Két hálószobás apartman, a hálószobák egymásból nyílnak. A belső hálószobában franciaágy. Az előtte lévő szobában egy emeletes ágy található 2 fő részére, Tv-vel, wifi-vel, klímával. A konyhában hűtőszekrény, vízforraló, mikró, kétrészes főzőlap található, valamint étkezőasztal 4 székkel. Az apartmanhoz 2 terasz tartozik, az egyiken étkezőasztallal 4 székkel. Fürdőszobában wc, tusoló, mosdó található.

 

II. emelet 1.-es 4 fős apartman: Galéria
Második emeleti apartman egy hálószobás, oldalsó teraszról csodálatos kilátással a Velebitekre és a tengeröbölre! Teraszon kerti bútorral. A felújított konyha-nappali kisebb mint a többi apartmanban, de minden megtalálható benne, nagy hűtővel, két főzőlapos rezsóval, mikróval, étkezőasztal, 4 székkel, kihúzható kanapéággyal. Hálóban egy franciaágy, szekrény, éjjeliszekrény van. Az apartmanban TV, wifi, klíma szintén megtalálható. Felújított tusolós, wc-s fürdőszoba.

Nézz körbe nálunk 360°-ban!

II. emelet 2-es 6 fős apartman: Galéria
Két hálószobás apartmanban, mindkét hálóban franciaággyal, a hálószobákból és a nappaliból is ki lehet menni a teraszra. A nappali konyhában kétszemélyes kinyitható kanapéágy. Konyhasarokban nagy hűtővel, két főzőlapos rezsóval, vízforralóval, mikróval, teljesen felszerelt konyha. Étkezőasztal 6 székkel. Teraszon ülőgarnitúrával 6 fő részére. Tengerre néző kilátással mindkét szobából és a nappaliból a tengeröbölre és Velebit hegyeire. Fürdőszoba tusolós, wc. Az apartmanban TV, wifi, klíma van.

Nézz körbe nálunk 360°-ban!Horvátországi nyaralás gyermekes családoknak Karin Gornjiban-Családi nyaralás Horvátországban.
Nyugalomra és pihenni vágyó baráti társaságok részére 2-4-5-6 fős apartmanjainkba.

2030, Érd Facélia utca 17/a. -  Rozgonyiné Szemán Judit: +36 20 9149166 - judit@horvatlaguna.hu, Rozgonyi Zoltán: +36 20 208-1790

 

Horvatlaguna 2019