Vissza a kezdőlapra


40€-s kérdés! Horvátországi nyaralás FACEBOOK oldal Horvátországi nyaralás E-mail küldés Horvátországi nyaralás YOUTUBE oldal Horvátországi nyaralás TikTok oldal

Karin Gornji Laguna apartmanházak árai és foglalása Pakostane Laguna apartmanok árai és foglalása

 

A szálláshelyek foglaltsága felől a +3620 9149166-os telefonszámon vagy a judit@horvatlaguna.hu és apartman@zolderd.hu e-mail címen lehet érdeklődni, illetve leadhatja foglalását az "árak és apartman foglalása" fül alatt, itt találhatóak áraink és látható apartmanjaink foglaltsága.

Az időpontok egyeztetése után, házainkban a foglalás ~30% előleg befizetésével történhet forintban, a Zöldérd Kft. bankszámlaszámára. Elő és utószezonban az előleg eltér a 30%-tól partnereinkkel kötött szerődéseink miatt. A 30 % kerekítve van hogy a fennmaradó helyszínen fizetendő összeg kerek szám legyen.

Az előleg beérkezése után írásos visszaigazolást, küldünk e-mailben a foglalás részleteiről és az előleg átvételéről, valamint egy térképet Karinról hogy hol találhatóak házaink.  Ezt kérem hozzák majd magukkal a nyaralás megkezdésekor. Valamint a visszaigazolással együtt küldünk még egy Idegenforgalmi bejelentő lapot, amit annyi főre kitöltve kérem hozzanak magukkal ahány fő érkezik az apartmanba. Az Ifa bejelentő lap innen is letölthető!  Megérkezéskor a szálláshely átvételekor fizetendő a szálláshely fennmaradó része euroban, illetve 30 EUR kauciót kérünk, amit a hazautazáskor természetesen visszaadunk, amennyiben az apartmant tiszta, rendes állapotban hagyják, illetve abban semmilyen komolyabb kár nem keletkezik.

  • Vendégeinknek a szállásdíjon felül semmilyen további költséggel nem kell számolniuk. (ágyneműhasználat, parkolás, kenu, kerékpárhasználat, takarítási díj, klímahasználati díj, nálunk az árban foglaltatik!) Kutyával érkező vendégeinknek a Laguna 2.-es házba takarítási többletköltséget számolunk fel, egy házi állat esetén 20 euro, 2 háziállat esetén 30 euro/hét.
  • Üdülőhelyi díjat továbbra is mi fizetjük VISSZATÉRŐ VENDÉGEINKNEK!

Üdülőhelyi díjat kell fizetnie először hozzánk érkező vendégeinknek, ennek mértéke: felnőtt 1,5euro/ éj, gyermek 12 év alatt ingyenes, 12-18 éves korig pedig 1 euro/éj. Az Ifa bejelentőlap innen letölthető.

Lemondási feltételek:
Az apartmanokat biztosító partnereinkkel kötött megállapodásunk alapján lemondás esetén a befizetett előleg összegéből kezelési és adminisztratív költségekre az alábbi összegek fizetendők:

35 napon belüli elállás esetén az előleg 100%-a

35 napon túli és mindennemű lemondás esetén a visszautalt előleg terhére minen esetben 5000 forint foglalási, ügyintézési és bankköltség kerül levonásra.


 

Horvátországi nyaralás gyermekes családoknak Karin Gornjiban és Pakostaneban - Családi nyaralás Horvátországban 2012 óta.
Nyugalomra és pihenni vágyó baráti társaságok részére 2-4-5-6-8 fős apartmanjainkban.

 Rozgonyiné Szemán Judit: +36 20 9149166 - judit@horvatlaguna.hu, Rozgonyi Zoltán: +36 20 2081790 Sziromi-Nagy Tamás: +36 20 9947801

 

Horvatlaguna 2024