Vissza a kezdőlapra


40€-s kérdés! Horvátországi nyaralás FACEBOOK oldal Horvátországi nyaralás E-mail küldés Horvátországi nyaralás YOUTUBE oldal Horvátországi nyaralás TikTok oldal

Karin Gornji Laguna apartmanházak árai és foglalása Pakostane Laguna apartmanok árai és foglalása

 

Kedves Vendégeink!

 

Az Önök zavartalan és élményekben gazdag, probléma és konfliktusmentes üdülésük érdekében kérjük a

HORVÁTLAGUNA HÁZIREND

elolvasását, tudomásul vételét és betartását.

 

A szállásadó vagy gondnok nem felel a vendégek közti esetleges nézeteltérésekért vagy konfliktusokért a törvényes előírások értelmében megteszi a szükséges intézkedéseket a rend fenntartására érdekében, de elsősorban a házirend betartatásával kíván a nyugalmas üdülés fenntartása érdekében érvényt szerezni.

1. A foglalt apartmant az érkezés napján 16.00-tól a haza indulás napján 10.00-ig tudjuk az Önök számára biztosítani az előzetesen egyeztetett létszámban. Ettől eltérni csak előzetesen megbeszéltek és egyeztetések alapján lehet. Érkezéskor a bejelentés miatt kérjük leadni a már korábban e-mailben megküldött regisztrációs lapokat az IFA bejelentéshez (annyit ahány fő érkezik az apartmanba) és átadni a helyszínen fizetendő fennmaradó összeget, (a korábban megküldött visszaigazolás alapján) ami a szállás díjából és a helyi IFA mindenkori összegéből áll.2. Az apartman távozáskori elhagyásakor a kulcsot le kell adni szállásadó vagy gondnok részére. Ennek időpontjáról előre tájékoztassa a szállásadót. Az idő előtti távozás a szállásadóval, gondnokkal való egyeztetést követően lehetséges, a szállásdíjat vagy annak egy részét (előleget) azonban nem áll módunkban visszatéríteni.

3. Az apartman minőségére vonatkozó esetleges kifogásokat kérjük mielőbb szíveskedjenek a tudomásunkra hozni.

4. A szállást olyan állapotban kell átadniuk, amilyenben az érkezésükkor volt: rendben és sértetlenül.

 Ha valami elromlik, sérül, kérem jelezzék az apartman gondnokának, hogy a következő vendég érkezéséig ki tudjuk javítani a keletkező hibákat.

5. Az átadott kulcsok esetleges elvesztése esetén a vendégek kötelesek azt haladéktalanul jelezni.

6. Az itt tartózkodásuk alatt az apartmant nem takarítjuk, a szemétkosarat nem ürítjük. Az apartman tisztaságának megőrzésében kérjük együttműködésüket. Ágyneműt és huzatot, a konyhába konyharuhát, mosogatószert, 2 db szemeteszsákot, szivacsot, fürdőszobába kéztörlőt, és 2 guriga kezdő wc papírt tudunk biztosítani apartmanonként.

7. Az apartman napközbeni időlegesen elhagyása esetén a - személyes vagyon és az apartman védelmében- szükséges a vízcsapokat elzárni, a lámpákat, elektromos eszközöket kikapcsolni, az ablakokat bezárni vagy bukó állásba tenni, a napernyőket összecsukni. Amennyiben nem tartózkodnak az apartmanban, a klímaberendezések üzemeltetése tilos. Ezek hiányában ezen okokból eredő károkért a vendég köteles felelni.

8. A személyes vagyon védelme a vendég felelőssége, ezen tárgykörrel kapcsolatos bármilyen probléma felmerülése esetén az apartman ház tulajdonosát, és a gondnokságot semmiféle felelősség nem terhel.

9. Háziállatot vagy egyéb élőlényt tilos engedély nélkül az apartmanba bevinni, kivétel ez alól a Laguna 2.-es házunk, melyenk 7 apartmanjába felár ellenében tudunk kisállattal érkező vendégeket is fogadni. Egy házi állat esetén 20 euro, 2 háziállat esetén 30 euro/hét takarítási többletköltséget számolunk fel.

10. Tilos az apartman és az objektum más területein 22.00 - 6.00 óra közötti időszakban más vendégek által hallható módon bármilyen készüléket működtetni vagy más vendég, szomszéd, tulajdonos nyugalmát bármi módon zavarni. Kérjük az éjjeli nyugalom megtartása végett ennek betartását.

11. A biztonság érdekében az apartman területén csak az arra kijelölt helyeken lehet dohányozni, grillezni. Dohányzásra kijelölt hely minden esetben a terasz, és a kert, az apartmanokban a dohányzás szigorúan tilos!

12. A szállásadónak vagy gondoknak csak biztonsági okok vagy anyagi károk megelőzése érdekében van joga a vendég távollétében belépni az apartmanokba. Ennek szándékáról előzetesen vagy megtörténtéről utólagosan a gondnok a vendéget értesíti. Amennyiben annak a gyanúja merül fel, hogy a berendezésekben kár keletkezett, a Vendég köteles beengedni a szállásadót vagy gondnokot.13. Az apartman tartozékaként díjmentesen használható kerékpárokat és kenukat kérjük - más vendégek igényeiket is figyelembe véve - rendeltetésnek megfelelően használni. A kerékpárok szabadon, a kenuk a gondnokokkal való egyeztetést követően, a mentőmellények és evezők felvétele után használhatók. Használat után az eszközöket a tárolási / vételezési helyére kell rendezetten visszatenni. A kenukat szakszerűen a vételezés helyére kérjük kikötni.

14. A szállásadó vagy gondnok a Vendégek által hozott tárgyakban keletkezett káráért nem felel.

15. Kérjük kedves vendégeinket, hogy az apartman házakhoz történő parkolás alkalmával legyenek tekintettel a többi vendég parkolási lehetőségeire is.

16. A légkondicionáló berendezés használata kizárólag az apartman házban (apartmanban, szálláson) tartózkodás alkalmával, zárt ablakok és ajtók mögött a megengedett. Kérjük, rendeltetésszerű használatának figyelembevételét!

17. A vendég köteles betartani a jelen házirend szabályait. Abban az esetben, ha a vendég megsérti a házirend szabályait, az üzemeltetőnek jogában áll elállni az elszállásolástól még a megegyezett idő lejárta előtt. Minden vita, amit nem lehet megbeszélni egymás között Polgári Peres úton kerülnek rendezésre.

 

 Köszönjük, hogy elolvasta!

Horvátlaguna csapata

Horvátországi nyaralás gyermekes családoknak Karin Gornjiban és Pakostaneban - Családi nyaralás Horvátországban 2012 óta.
Nyugalomra és pihenni vágyó baráti társaságok részére 2-4-5-6-8 fős apartmanjainkban.

 Rozgonyiné Szemán Judit: +36 20 9149166 - judit@horvatlaguna.hu, Rozgonyi Zoltán: +36 20 2081790 Sziromi-Nagy Tamás: +36 20 9947801

 

Horvatlaguna 2024