Vissza a kezdőlapra

Hogyan juthatok el Horvátországba, Karin Gornjiba vonattal?

A Budapestet a horvát tengerparton fekvő Splittel összekötő Adria InterCity június 9-től szeptember 30-ig heti 3 alkalommal közlekedik fekvőhelyes, háló- és étkezőkocsival. A MÁV Zrt. azt ajánlja az utasoknak, hogy elővételben váltsák meg a jegyüket, mert tavaly is megduplázódott az utasszám.  Budapest keleti pályaudvarról induló vonattal melynek végállomása Split. Knin megállónál kell leszállni a vonatról. Az utazás hossza Kining kb. 12 óra. A járat csak a nyári szezonban elérhető, május végétől szeptember elejéig. Knin-Karin között buszjárat közlekedik, távolság kb. 75 km.

Információ az ADRIA IC-ről a MÁV oldalán érhető el  ITT és ITT érhető el.

HORVÁTLAGUNA TIPP: Nem javaslom Karinba való utazást sem vonattal sem busszal, mivel ez elég körülményes, nehézkes. Valamit 50 kilométeren belül lévő látnivalók megközelítése is gépkocsival elérhető. Helyi buszjárat nagyon ritkán jár.

Split érhető el vonattal leggyorsabban, így aki a vonattal történő utazás mellett dönt, Spli környéki szállást keressen!

 Visszalépés az előző oldalra

Horvátországi nyaralás gyermekes családoknak Karin Gornjiban és Pakostaneban - Családi nyaralás Horvátországban 2012 óta.
Nyugalomra és pihenni vágyó baráti társaságok részére 2-4-5-6-8 fős apartmanjainkban.

 Rozgonyiné Szemán Judit: +36 20 9149166 - judit@horvatlaguna.hu, Rozgonyi Zoltán: +36 20 2081790 Sziromi-Nagy Tamás: +36 20 9947801

 

Horvatlaguna 2024