Vissza a kezdőlapra


Pakostane Laguna apartmanok árai és foglalása Karin Gornji Laguna apartmanházak árai és foglalása

 

Az apartman a kneza Trpimira ulica 24. szám alatt található Pakostaneban. A Laguna 1 és 2-esházak mellett. A 4 fős apartman a ház földszintjén található, 4 fős, egy hálószobás apartman 36 m2. A hálószobában franciaágy, ruhás szekrény, éjjeli szekrény található. A szoba a nappaliból nyílik. A nappali konyha egyben, konyha teljesen felszerelt, 2 részes villany főzőlap, mélyhűtős hűtőszekrény, mikró, vízforraló, kávéfőző található, jól felszerelt edényzettel. Az apartmannak franciaerkélye van, elhúzható üveges tolóajtóval.

A nappali konyhában található egy kétszemélyes kihúzható kanapé, ruhásszekrény. A fürdőszoba fürdőkádas, wc, mosógéppel. A hálószobában is és a nappaliban lévő nyílászárókon redőny található.

Babaágyat díjmentesen tudunk biztosítani.

Klíma, ágynemű van. Tv-hez pen drive-on lehet hozni mesét, filmet. Az apartmanban wifi van.

Háziállatot ebbe az apartmanunkba nem tudunk fogadni.

Az apartmanba érkező vendégeket a helyszínen magyar asszisztencia várja. Az apartmant csütörtöki napon 16 óra után tudjuk átadni. Az apartmanház parkolójában 1 gépkocsi beállására van lehetőség díjtalanul, esetlegesen egy második gépkocsi parkolása 100 méteren belül szintén díjtalanul megoldott. Az apartmanokhoz szabadon igénybe vehető kerékpárokat tudunk biztosítani.

Az apartman a Pine beach bejáratától 650 méterre van. A Pine Beachre a napi belépő ára személyenként 2023-ban kb. 4 euro volt, 6 és 12 év közötti gyermekek pedig 2 euro. Gyermekek 6 éves korig ingyenesen léphetnek be az üdülőhelyre. A vendégek napozóágyakat és napernyőket vehetnek igénybe a rendelkezésre állás függvényében. A parkolás itt nincs az árban, a Pine Beach területén nem lehet parkolni. Minden egyéb tevékenység az all inclusive szolgáltatás része, csak a Pine Beach vendégei számára. Itt a partszakasz egy öble és a meder homokos.

A Pilatuša beachez az út pedig 1,5 km de ehhez a parthoz való le és bejutáshoz ingyenes parkolókártyát biztosítunk, melyet a vendégeink használhatnak az itt tartózkodás teljes hete alatt, tehát itt nem kell a parkolásért fizetni, a hatalmas parkolóban mindig van hely.

Városközpont 1,5 km. Pakoštane központban lévő nagy parkolója közel esik a Punta Beach-hez és a Plaza Pakostanehoz. Itt a parkolási díj 2022-ben 1 órára 7 kuna, 1 napra 60 kuna. Az első 15 perc ingyenes.

Tommy Market 450 méter. Nyitvatartása hétköznap 7-21 óráig hétvégén 7-20 óráig.

A legközelebbi étterem a Restoran Galija 900 méterre van az apartmantól gyalogosan 11 perc, autóval 2 perc.

Paintball Pakostane 2 km-re található az apartmantól,

Biogradi Fun Park tematikus vidámpark pedig 3 km-re.

Visszatérő vendégeinknek a Pakostane apartmanra nem vonatkozik az ifa kedvezmény, azt csak a Karinba érkező vendégeinknek tudjuk kedvezményként biztosítani. Az Ifa mértéke 12 év felett 1,5 eur/éj/fő. Horvátországi nyaralás gyermekes családoknak Karin Gornjiban és Pakostaneban- Családi nyaralás Horvátországban 2012 óta.
Nyugalomra és pihenni vágyó baráti társaságok részére 2-4-5-6 fős apartmanjainkban.

 Rozgonyiné Szemán Judit: +36 20 9149166 - judit@horvatlaguna.hu, Rozgonyi Zoltán: +36 20 2081790, Sziromi- Nagy Tamás: +36 20 9947801

 

Horvatlaguna 2024