Vissza a kezdőlapra


Pakostane Laguna apartmanok árai és foglalása Karin Gornji Laguna apartmanházak árai és foglalása

 

A szálláshelyek foglaltsága felől a +3620 9149166-os telefonszámon vagy a judit@horvatlaguna.hu és apartman@zolderd.hu e-mail címen lehet érdeklődni, illetve leadhatja foglalását az "árak és apartman foglalása" fül alatt, itt találhatóak áraink és látható az apartman foglaltsága.

Az időpontok egyeztetése után, házainkban a foglalás ~30% előleg befizetésével történhet forintban, a Zöldérd Kft. bankszámlaszámára. Elő és utószezonban az előleg eltér a 30%-tól partnereinkkel kötött szerődéseink miatt. A 30 % kerekítve van hogy a fennmaradó helyszínen fizetendő összeg kerek szám legyen.

Az előleg beérkezése után írásos visszaigazolást küldünk e-mailben a foglalás részleteiről és az előleg átvételéről.  Ezt kérem hozzák majd magukkal a nyaralás megkezdésekor. Valamint a visszaigazolással együtt küldünk még egy Idegenforgalmi bejelentő lapot, amit annyi főre kitöltve kérem hozzanak magukkal ahány fő érkezik az apartmanba.  Megérkezéskor a szálláshely átvételekor fizetendő a szálláshely fennmaradó része euroban, illetve 30 EUR kauciót kérünk, amit a hazautazáskor természetesen visszaadunk, amennyiben az apartmant tiszta, rendes állapotban hagyják, illetve abban semmilyen komolyabb kár nem keletkezik. Az apartmanokat csütörtöki napon 16 óra után tudjuk átadni.

  • Vendégeinknek a szállásdíjon felül semmilyen további költséggel nem kell számolniuk. (ágyneműhasználat, parkolás, takarítási díj, klímahasználati díj nálunk az árban foglaltatik!)

Üdülőhelyi díj Pakostane-ba érkező vendégeinknek 12 év felett 1,5 eur/éj/fő

Lemondási feltételek:
Az apartmant biztosító partnerünkkel kötött megállapodásunk alapján lemondás esetén a befizetett előleg összegéből kezelési és adminisztratív költségekre az alábbi összegek fizetendők:

35 napon belüli elállás esetén az előleg 100%-a

Lemondás esetén a visszautalt előleg terhére minen esetben 5000 forint foglalási, ügyintézési és bankköltség kerül levonásra.


 Horvátországi nyaralás gyermekes családoknak Karin Gornjiban és Pakostaneban- Családi nyaralás Horvátországban 2012 óta.
Nyugalomra és pihenni vágyó baráti társaságok részére 2-4-5-6 fős apartmanjainkban.

 Rozgonyiné Szemán Judit: +36 20 9149166 - judit@horvatlaguna.hu, Rozgonyi Zoltán: +36 20 2081790, Sziromi- Nagy Tamás: +36 20 9947801

 

Horvatlaguna 2024