Vissza a kezdőlapra


Pakostane Laguna apartmanok árai és foglalása Karin Gornji Laguna apartmanházak árai és foglalása

 

Kedves Vendégeink!

 

Az Önök zavartalan és élményekben gazdag, probléma és konfliktusmentes üdülésük érdekében kérjük a

HORVÁTLAGUNA HÁZIREND

elolvasását, tudomásul vételét és betartását.

 

A szállásadó vagy gondnok nem felel a vendégek közti esetleges nézeteltérésekért vagy konfliktusokért a törvényes előírások értelmében megteszi a szükséges intézkedéseket a rend fenntartására érdekében, de elsősorban a házirend betartatásával kíván a nyugalmas üdülés fenntartása érdekében érvényt szerezni.

1. A foglalt apartmant Pakostaneban az érkezés napján 14.00-tól a haza indulás napján 10.00-ig tudjuk az Önök számára biztosítani az előzetesen egyeztetett létszámban. Ettől eltérni csak előzetesen megbeszéltek és egyeztetések alapján lehet. Érkezéskor a bejelentés miatt kérjük leadni a már korábban e-mailben megküldött regisztrációs lapokat az IFA bejelentéshez (annyit ahány fő érkezik az apartmanba) és átadni a helyszínen fizetendő fennmaradó összeget, (a korábban megküldött visszaigazolás alapján) ami a szállás díjából és a helyi IFA mindenkori összegéből áll.2. Az apartman távozáskori elhagyásakor a kulcsot le kell adni szállásadó vagy gondnok részére. Ennek időpontjáról előre tájékoztassa a szállásadót. Az idő előtti távozás a szállásadóval, gondnokkal való egyeztetést követően lehetséges, a szállásdíjat vagy annak egy részét (előleget) azonban nem áll módunkban visszatéríteni.

3. Az apartman minőségére vonatkozó esetleges kifogásokat kérjük mielőbb szíveskedjenek a tudomásunkra hozni.

4. A szállást olyan állapotban kell átadniuk, amilyenben az érkezésükkor volt: rendben és sértetlenül.

 Ha valami elromlik, sérül, kérem jelezzék az apartman gondnokának, hogy a következő vendég érkezéséig ki tudjuk javítani a keletkező hibákat.

5. Az átadott kulcsok esetleges elvesztése esetén a vendégek kötelesek azt haladéktalanul jelezni.

6. Az itt tartózkodásuk alatt az apartmant nem takarítjuk, a szemétkosarat nem ürítjük. Az apartman tisztaságának megőrzésében kérjük együttműködésüket. Ágyneműt és huzatot, a konyhába konyharuhát, mosogatószert, 2 db szemeteszsákot, szivacsot, fürdőszobába kéztörlőt, és 2 guriga kezdő wc papírt tudunk biztosítani az apartmanba.

7. Az apartman napközbeni időlegesen elhagyása esetén a - személyes vagyon és az apartman védelmében- szükséges a vízcsapokat elzárni, a lámpákat, elektromos eszközöket kikapcsolni, az ablakokat bezárni vagy bukó állásba tenni, a napernyőket összecsukni. Amennyiben nem tartózkodnak az apartmanban, a klímaberendezések üzemeltetése tilos. Ezek hiányában ezen okokból eredő károkért a vendég köteles felelni.

8. A személyes vagyon védelme a vendég felelőssége, ezen tárgykörrel kapcsolatos bármilyen probléma felmerülése esetén az apartman ház tulajdonosát, és a gondnokságot semmiféle felelősség nem terhel.

9. Háziállatot vagy egyéb élőlényt tilos engedély nélkül az apartmanba bevinni.

10. Tilos az apartman és az objektum más területein 22.00 - 6.00 óra közötti időszakban más vendégek által hallható módon bármilyen készüléket működtetni vagy más vendég, szomszéd, tulajdonos nyugalmát bármi módon zavarni. Kérjük az éjjeli nyugalom megtartása végett ennek betartását.

11. A biztonság érdekében az apartman területén csak az arra kijelölt helyeken lehet dohányozni, grillezni. Dohányzásra kijelölt hely minden esetben a terasz, és a kert, az apartmanokban a dohányzás szigorúan tilos!

12. A szállásadónak vagy gondoknak csak biztonsági okok vagy anyagi károk megelőzése érdekében van joga a vendég távollétében belépni az apartmanokba. Ennek szándékáról előzetesen vagy megtörténtéről utólagosan a gondnok a vendéget értesíti. Amennyiben annak a gyanúja merül fel, hogy a berendezésekben kár keletkezett, a Vendég köteles beengedni a szállásadót vagy gondnokot.13. A szállásadó vagy gondnok a Vendégek által hozott tárgyakban keletkezett káráért nem felel.

14. Kérjük kedves vendégeinket, hogy az apartman házakhoz történő parkolás alkalmával legyenek tekintettel a többi vendég parkolási lehetőségeire is.

15. A légkondicionáló berendezés használata kizárólag az apartman házban (apartmanban, szálláson) tartózkodás alkalmával, zárt ablakok és ajtók mögött a megengedett. Kérjük, rendeltetésszerű használatának figyelembevételét!

16. A vendég köteles betartani a jelen házirend szabályait. Abban az esetben, ha a vendég megsérti a házirend szabályait, az üzemeltetőnek jogában áll elállni az elszállásolástól még a megegyezett idő lejárta előtt. Minden vita, amit nem lehet megbeszélni egymás között Polgári Peres úton kerülnek rendezésre.

 

 Köszönjük, hogy elolvasta!

Horvátlaguna csapataHorvátországi nyaralás gyermekes családoknak Karin Gornjiban és Pakostaneban- Családi nyaralás Horvátországban 2012 óta.
Nyugalomra és pihenni vágyó baráti társaságok részére 2-4-5-6 fős apartmanjainkban.

 Rozgonyiné Szemán Judit: +36 20 9149166 - judit@horvatlaguna.hu, Rozgonyi Zoltán: +36 20 2081790, Sziromi- Nagy Tamás: +36 20 9947801

 

Horvatlaguna 2024