Vissza a kezdőlapra


EUB utasbiztosítás
40€-s kérdés! Horvátországi nyaralás FACEBOOK oldal Horvátországi nyaralás E-mail küldés Horvátországi nyaralás YOUTUBE oldal Horvátországi nyaralás TikTok oldal

Karin Gornji Laguna apartmanházak árai és foglalása Pakostane Laguna apartmanházak árai és foglalása Donji Karin Apartmanházak árai és foglalása

 

                                                                                  Tengernyi élmény a családnak! 

Családbarát tengerparti nyaralás Donji Karin-ban,  jól felszerelt apartmanokban/szobákban, ahol helyi házigazdák várják a vendégeket.

Apartmanházak Doni Karinban találhatóak. Észak-Dalmáciában, Zadartól 35 km-re egy védett tenger öbölben. A házak 100 méterre találhatóak a sekély, apró kavicsos tengerparttól és a központtól. Az emeleti apartmanokból gyönyörű kilátás nyílik a tengeröbölre, valamint a közeli Velebit csúcsaira. Kellemes, nyugodt, csendes légkör a pihenni vágyóknak. Ideális helyszín a gyermekekkel érkező családoknak, mivel itt a tenger lassan mélyül, és nincsenek nagy hullámverések, és a tengervíz hőmérséklete mindig jó pár fokkal magasabb mint a nyílt tengeri részeken.  A partvonal apró kavicsos, de az öböl mentén 20 km-en belül található sekély homokos és sziklás partszakasz is.

Donji Karinban 3 apartmanházban 18  apartman/szoba közül lehet választani mindenkinek igényeinek megfelelően. Az utcafronton a fogadó épület a Val étterem található Kristina és családja itt várja az érkező vendégeit és kíséri majd a lefoglalt apartmanhoz, szobához.

Az itteni apartmanházaknál lehetőség van csak reggeli, félpanzió és teljes panzió igénybevételére is külön díjazás ellenében. Ezt mindig a helyszínen érkezéskor kell jelezni.

Kristina 1.-es apartmanházban van az étterem, de kiszállításal is igénybe lehet venni az étkezési szolgáltatást.

Krisitina 2-es házba érkezőknek hatalmas közösségi terasz áll rendelkezésre ahol csocsó, pinpongasztal, grill, és nem utolsó sorban csodálatos kilátás áll rendelkezésre.

Kristina 3-as apartmanhoz pedig egy nagy medence tarozik, közösségi grillteraszzal.  

Utazás:
Az utazás időtartama Budapestről kb. 6 óra, 626 km az M7-es és az A1-es autópályákon. Egy másik lehetőség Karlovacig az A1-es autópályán és onnan tovább az 1-es számú főúton, ez km-ben rövidebb, időben hosszabb, de látványosságokban bővelkedik. A kanyargó hegyi utak és a Plitvicei Nemzeti Park valamint Slunj látványa lenyűgöző, érdemes ezért kitérőt tenni.

Érkezés és elutazás ideje:
Apartmanokat átadni és elhagyni viszonylagos rendben délelőtt 10.00-ig kell.  Érkezés 16 óra után lehetséges.

Szép kártyát nem tudunk elfogadni!

 

Horvátországi nyaralás gyermekes családoknak Karin Gornjiban és Pakostaneban - Családi nyaralás Horvátországban 2012 óta.
Nyugalomra és pihenni vágyó baráti társaságok részére 2-4-5-6-8 fős apartmanjainkban.

 Rozgonyiné Szemán Judit: +36 20 9149166 - judit@horvatlaguna.hu, Rozgonyi Zoltán: +36 20 2081790 Sziromi-Nagy Tamás: +36 20 9947801

 

Horvatlaguna 2024