Karin Gornji Laguna apartmanházak árai és foglalása Bibinje apartmanházak árai és foglalása

 

Horvátlaguna ház 5
Az apartmanokról fotók a galériában találhatók illetve a foglalási táblázatok alatt.

 

Az apartmanház 260 méterre található a tengertől, és a központtól, a XVIII.utca 30. szám alatt.
A strand kellemes sétával aszfaltozott úton közelíthető meg.
Közelben 260 méterre több étterem és bolt is található.
Az apartmanházban 3 db 4 fős egy hálószobás apartman, és 1 db 6 fős 2 hálószobás apartman van. A földszinten egy 6 fős és egy 4 fős apartman, az első emeleten pedig 2 db 4 fős apartman található, mindegyik apartmanhoz külön terasz tartozik.
A ház mellett az udvarban 4 autó parkolását tudjuk biztosítani, apartmanonként egyet-egyet.
Mind a négy apartman klímás és tv-vel ellátott.
Konyhák jól felszereltek. Wifi van a házban. Ágynemű,
konyharuha, kéztörlő minden apartmanban alaptartozék, azt hozni nem szükséges. Az udvarban van egy közös használatú épített grill, grillterasszal. A dohányzás csak a teraszon engedélyezett. Érkező vendégeinket az Iván Bistro étterem előtt várjuk szerdai napon délután 16 óra után a Novo Naselje 129. szám alatt. Majd onnan tudjuk átkísérni a foglalt szállásra. Természetesen az itt foglalt szálláshoz is használhatóak családonként a biciklik és a kenuk is. Az apartmanba kis állattal érkező vendéget nem tudunk fogadni! Az itt lévő 4 apartmanhoz 4 gépkocsi biztonságos elhelyezését tudjuk biztosítani.

Ebben az apartmanházunkban turnusainkat szerdától - szerdáig szervezzük.
Üdülőhelyi díj és a fennmaradó összeg az apartman átadásakor fizetendő.

Az apartmanok leírása:

Földszint 1.-es 6 fős apartman leírása: Galéria
Az apartman 6 fős, két hálószobás, teraszos. Tengeri kilátás nincs az apartmanból. Mindkét hálóban egy franciaágy található,ruhásszekrénnyel, éjjeliszekrénnyel. Nappali-konyha egyben, itt található étkezőasztal 6 székkel, kanapé, jól felszerelt konyha, teafőző,mikro, mélyhűtős hűtőszekrény, teljes edényzet. Fürdőszoba tusolóval, wc, mosdóval, mosógéppel. Az apartmanban pótágyazásra nincs lehetőség. Teraszon asztal székekkel, 2 személyes ülőkanapéval. Tv, wifi, klíma van. Az udvarban egy épített grill található, melyet minden vendég használhat.

Földszint 2.-es 4 fős apartman leírása: Galéria
Az apartman 2+2 fős, egy hálószobás, teraszos. Tengeri kilátás nincs az apartmanból. A hálószobában egy francia ágy található, ruhásszekrénnyel, éjjeli szekrénnyel. Nappali-konyha egyben, itt található egy kanapé 2 kiskorú gyermek részére, konyhasarok, teázóasztal, 2 székkel, konyha felszerelt, mélyhűtős kis hűtőszekrény, teljes edényzet, vízforraló, mikro. Fürdőszoba tusolóval, wc, mosdóval. Az apartmanban pótágyazásra nincs lehetőség. Teraszon asztal székekkel. Tv, wifi, klíma van. Az udvarban egy épített grill található, melyet minden vendég használhat.

Első emelet 1.-es 4 fős apartman leírása: Galéria
Az apartman 4 fős, egy hálószobás, terasza korlátozottan tengeröbölre néz. A hálószobában egy franciaágy található, éjjeli szekrénnyel. Nappali-konyha egyben, itt található egy étkezőasztal 4 székkel, konyha felszerelt, mélyhűtős kis hűtőszekrény, teljes edényzet, vízforraló, mikro. Fürdőszoba tusolóval, wc, mosdóval. Az apartmanban pótágyazásra nincs lehetőség. Teraszon asztal székekkel. Tv, wifi, klíma van. Az udvarban egy épített grill található, melyet minden vendég használhat. Az emeleti apartman terasza összenyitható a másik 4 fős apartmannal, így a két apartman 8 fős társaságnak is ideális.

Első emelet 2.-es 4 fős apartman leírása: Galéria
Az apartman 4 fős, egy hálószobás, terasza korlátozottan tengeröbölre néz. A hálószobában egy franciaágy található, éjjeli szekrénnyel. Nappali-konyha egyben, itt található egy étkezőasztal 4 székkel, konyha felszerelt, mélyhűtős kis hűtőszekrény, teljes edényzet, vízforraló, mikro. Fürdőszoba tusolóval, wc, mosdóval. Az apartmanban pótágyazásra nincs lehetőség. Teraszon asztal székekkel. Tv, wifi, klíma van. Az udvarban egy épített grill található, melyet minden vendég használhat. Az emeleti apartman terasza összenyitható a másik 4 fős apartmannal, így a két apartman 8 fős társaságnak is ideális.Horvátországi nyaralás gyermekes családoknak Karin Gornjiban-Családi nyaralás Horvátországban.
Nyugalomra és pihenni vágyó baráti társaságok részére 2-4-5-6-8 fős apartmanjainkban.

 Rozgonyiné Szemán Judit: +36 20 9149166 - judit@horvatlaguna.hu, Rozgonyi Zoltán: +36 20 2081790

 

Horvatlaguna 2021