Karin Gornji Laguna apartmanházak árai és foglalása Bibinje apartmanházak árai és foglalása

 

Ivan Luxory Apartmanház

Az apartmanház 440 méterre található a tengertől, és a központtól a  XVIII. utca 31. szám alatt. Kellemes sétával aszfaltozott úton közelíthető meg. Az apartmanházban 3 db apartman található 2 db 6+2 fős teljesen gépesített apartman egy az első egy a 2. emeleten és egy 2+1 fős egylégterű stúdióapartman a földszinten.  Így az apartmanházban egyszerre 14+5 főt tudunk elszállásolni. Közvetlen közelben étterem és bolt is található.

Érkező vendégeinket az Iván Bistro étterem előtt várjuk a földszinti stúdióapartmanba keddi napon, a két emeleti apartmanba pedig szerdai napon délután 16  óra után a Novo Naselje 129. szám alatt. Majd onnan tudjuk átkísérni a foglalt szállásra. Természetesen az itt foglalt szálláshoz is használhatóak családonként a biciklik és a kenuk. Üdülőhelyi díj és a fennmaradó összeg az apartman átadásakor fizetendő.

Földszint 1. 2+1 fős stúdióapartman keddi turnusváltásban!

Az apartmanról fotók a galériában találhatók, illetve a foglalási táblázat alatt.

Az apartman leírása:

Galéria

Az apartman a ház földszintjén található,  kb. 30 m2 alapterülettel, egy légterű stúdióapartman, kizárólag 3 fős részére. Az apartmanban felszerelt minikonyha, mélyhűtős hűtőszekrénnyel, mikróval, vízforralóval, edényzettel. Egy kinyitható 2 személyes kanapéággyal és egy egyszemélyes ággyal. Az apartmanban tusolós fürdőszoba található wc-vel. Tv, wifi, klíma van az apartmanban, ágyneműt adunk, és az itt foglalt apartmanhoz is díjtalanul használhatóak a kerékpárok és kenuhajók. Az apartman bejáratánál kis terasz asztal 3 székkel.

Ivan Luxory Apartman I. emelet 1. 6+2 fős szerdai turnusváltásban!

Az apartmanról fotók a galériában találhatók, illetve a foglalási táblázat alatt.

Az apartman leírása:

Galéria

Két hálószobás, nappali konyhás, teljesen gépesített apartman a ház első emeletén található, belső lépcsőházból lehet megközelíteni, alapterülete 96 m2.  Az egyik hálószobában van egy franciaágy 2 fő részére, a másik hálóban pedig 1 db francia ágy, illetve 1 db kihúzható kanapéágy 2 gyermek részére. A nappali konyhában egy teljes értékű kétszemélyes kanapéágy található. Az apartmanban így 6 felnőtt és 2 gyermek fér el. Az apartmanban tusolós fürdőszoba található wc-vel, mosógéppel. Ágyneműt adunk. Tv, wifi, klíma van. Tchibo Cafissimo kapszulás kávéfőző van, melyhez a kapszulát hozni kell, ez az összes nagy áruházban kapható.  2017 év végén ízlésesen teljes körűen felújított és bútorozott apartman. Nagy teraszáról csoda szép kilátás nyílik a tengeröbölre és a Velebit hegység vonulataira. A teraszon asztal padokkal, és 2 db napozóágy található.

Ivan Luxory Apartman II. emelet 1. 6+2 fős szerdai turnusváltásban!

Az apartmanról fotók a galériában találhatók, illetve a foglalási táblázat alatt.

Az apartman leírása:

Galéria

Két hálószobás, nappali konyhás, teljesen gépesített apartman a ház 2. emeletén található, belső lépcsőházból lehet megközelíteni, alapterülete 96 m2.  Az egyik hálószobában van egy franciaágy 2 fő részére, a másik hálóban pedig 1 db francia ágy, illetve 1 db kihúzható kanapéágy 2 gyermek részére. A nappali konyhában egy teljes értékű kétszemélyes kanapéágy található. Az apartmanban így 6 felnőtt és 2 gyermek fér el. Az apartmanban tusolós fürdőszoba található wc-vel, mosógéppel. Ágyneműt adunk. Tv, wifi, klíma van. 2017 év végén ízlésesen teljes körűen felújított és bútorozott apartman. Nagy teraszáról csoda szép kilátás nyílik a tengeröbölre és a Velebit hegység vonulataira. A teraszon asztal padokkal, és 2 db napozóágy található.Horvátországi nyaralás gyermekes családoknak Karin Gornjiban-Családi nyaralás Horvátországban.
Nyugalomra és pihenni vágyó baráti társaságok részére 2-4-5-6-8 fős apartmanjainkban.

 Rozgonyiné Szemán Judit: +36 20 9149166 - judit@horvatlaguna.hu, Rozgonyi Zoltán: +36 20 2081790

 

Horvatlaguna 2021