Árak és apartman foglalás

Lemondási feltételek:

Az apartmanokat biztosító partnereinkkel kötött megállapodásunk alapján lemondás esetén a befizetett előleg összegéből kezelési és adminisztratív költségekre az alábbi összegek fizetendők:

-30 napon túli lemondás esetén a visszautalt előleg terhére minden esetben 5000 forint foglalási, ügyintézési és bankköltség kerül levonásra.
-30 napon belüli elállás esetén a teljes előleget visszautalni nem áll módunkba.

A Zöldérd kft. a Vendégnek megadja azt a lehetőséget, hogy amennyiben a Foglalását nem tudja megvalósítani, akkor bármely pillanatban találhat más Vendéget a foglalásra. Az új vendég a foglalás összes feltételeit átveheti, ha elfogadja az általános feltételeket.

Az apartman lemondását kizárólag írásban lehet jelezni a judit@horvatlaguna.hu e-mail címre küldött e-mailben.

Dokumentum, útlevelek, tartózkodás
Magyar állampolgároknak 30 napnál rövidebb tartózkodás esetén elég a személyi igazolvány, 16 éves kor alatti gyermeknek saját fényképpel ellátott útlevéllel kell hogy rendelkezzen, vagy személyi igazolvánnyal! Be- és kiutazáskor elfogadják az ideiglenesen kiállított személyi igazolványt is. Horvátországba gépjárművel történő beutazás során az érvényes vezetői engedély és forgalmi engedély mellett rendelkezni kell a beutazáshoz használt gépjárműre vonatkozó érvényes nemzetközi biztosítási zöldkártyával is. Ezt a biztosítótársaságtól díjmentesen lehet kérni.

Felelősség
Amennyiben az Ön szálláshelyén bármilyen hiba, meghibásodás lépne fel, kérjük, haladéktalanul jelezze azt a gondnoknak, hogy az ön megelégedettségére a hiba kijavításáról mielőbb intézkedni tudjunk, illetve az Önök után érkezőknek se legyen semmilyen kivetnivalójuk a szálláshellyel kapcsolatban.

Házi kedvencek

A Manuella apartmanházon kívül mind a 22 Bibinjén lévő apartmanunkba díjmentesen tudunk fogadni kisállatokkal érkező vendégeket.

Áramellátás 220V-os hálózatról történik. Az apartmanokban a csapvíz emberi fogyasztásra alkalmas, szigorú biztonsági rendszer szerint vizsgálják s ellenőrzik, ezért forralásra sincs szükség.

Fontosabb telefonszámok:
- Rendőrség (Policija): 92
- Tűzoltók (Vatrogasna Sluzba): 93
- Mentők (Hitna pomoc): 94
- Információs szolgálat: 112
- Általános információk: 981
- Belföldi tudakozó: 988
- Nemzetközi tudakozó: 902
- Közúti segélyszolgálat: 987
- Időjárás és közlekedési hírek: 06 520 520
- Horvát Autóklub (HAK): 01 4640 800
- Sárga angyal - Tel: 987 Horvát Autóklub - HAK (külföldről vagy mobiltelefonról való hívás esetén: +3851987) Munkaidő: 0-24 óráig A szolgáltatások ellenértékét készpénzzel vagy az autó származási országa autóklubja hitellevelével lehet kiegyenlíteni.

- Magyar Nagykövetség: Zagreb Ulica Pantovcak 255-257,Telefon: 385/1-489-09-00,
Fax 1-457-93-01

 Horvátországi nyaralás gyermekes családoknak Bibinjében - Családi nyaralás Horvátországban.
Nyugalomra és pihenni vágyó baráti társaságok részére 2-3-4-5-6-8 fős apartmanokban.