Árak és apartman foglalás

 

Manuella Apartmanház

Az apartmanokról fotók a galériában találhatók.

Az apartman Manuella 8 személyes apartmanunk, alapterülete 120 m2. Csendes nyugodt kis utcában található, távol a zsivajtól. A tengertől 300 méterre van, 4-5 percnyi távolságra. Apartmanházuk család- és társaságbarát. Udvarunkban nyugodtan eljátszhatnak a legkisebbek is a tamburinon, vagy a homokozónál amíg a felnőttek grilleznek az olajfák alatt.
Az apartmanházhoz 6 férőhelyes udvari parkoló tartozik.
Az apartman az első emeleten található. Két különálló szobával. Mindkét szobában egy-egy franciaágy és egy egyszemélyes ágy van, szekrényekkel. A nappali részben egy kihúzható kanapé van, ahol még két személy kényelmesen elfér. A konyha jól felszerelt amerikai típusú- pulttal elválasztott-, ahol egy villanytűzhely, nagy hűtőszekrény és mikró is helyet kapott. Az ebédlőrészben egy nagy étkezőasztal 8 székkel biztosítja a kényelmes étkezéseket. A házban itt található a klíma is. Ha ez nem hűtené le a forró nyári napokat, minden szobában egy-egy ventilátor van pluszban elhelyezve. Az ebédlőből nyílik a teraszra a kijárat, ami kb. 50 m2. Innen csodálatos kilátás nyílik a tengerre és a méltán híres zadari naplementére is. A teraszon asztal és kempingszékek várják a pihenni és napozni vágyókat. Az apartmanhoz a földszinten lévő grill (gáz- és faszenes) egyaránt rendelkezésre áll vendégeink számára. A grillezéshez fát biztosítunk - csak a húst kell magukkal hozniuk :)
A fürdőszobában tuskabin, nagy tükör és wc, található, mosógéppel felszerelt. A Tv-ben horvát nyelvű adók foghatók, az internet elérés biztosított.
Ágyneműket és kis törölközőket mi biztosítunk vendégeink számára.
Az apartman Manuellát reggel 10 óráig kell elhagyni és délután 14 óra után lehet elfoglalni.

Az apartmanház nem dolgozik turnusokban, és minimálisan 5 éjszakától foglalhatóak.

A ház nyitvatartása: június 1-től szeptember 30.-ig.
Apartmanjainkba magyar nyelven beszélő gondnokok várják.
A turisztikai illeték NINCS benne az apartman árában, azt külön a helyszínen kell fizetni ami 12 év alatt ingyenes,12 év felett 1,3 Euro/ nap. 

Az apartman címe: Bibinje, Zadarska 2.Horvátországi nyaralás gyermekes családoknak Bibinjében - Családi nyaralás Horvátországban.
Nyugalomra és pihenni vágyó baráti társaságok részére 2-3-4-5-6-8 fős apartmanokban.