Árak és apartman foglalás


Roko Apartmanház

Az apartmanokról fotók a galériában találhatók.

Nyaraljon Horvátország méltán legszebb városa mellett Bibinjen, Zadartól mindössze 4 km-re. Zadar 2016-ban elnyerte Európa legszebb városa címét. Bibinje egy kis turisztikai falu, ami csendes és nyugodt környezet a pihenni vágyó vendégeknek. Itt mindenki megtalálhatja a számára megfelelő kikapcsolási módot. Apartmanjaink közvetlenül a tenger partján vannak, mindössze 10 méterre a strandtól. Zárt parkoló, internet és sok egyéb szórakozási lehetőség várja a pihenni vágyókat. Írjon nekünk, foglaljon szállást és pihenje ki nálunk egy pohár dalmát bor és a tenger hangja mellett az évi fáradalmakat.

Apartmanházunkban 2-3-4-5 fős apartmanok találhatók. Az apartmanházban a földszinten és az első emeleten összesen 10 apartmanban 38 főt tudunk kényelmesen ehelyezni. A tengerpart apró kavicsos, lassan mélyülő, de 150 méterre található betonos és homokos strand is egyaránt. Mindegyik apartmannak saját bejárata van, és külön-külön terasza, amely csodálatos kilátást biztosít a méltán híres zadari naplementére, ami Alfred Hitchcock és sok kedves vendégünk szerint is a legszebb a világon.

Minden apartmanba van klíma és vezeték nélküli internet elérés is, amit a vendégek ingyenesen használhatnak. Az apartmanokhoz ágyneműt és törölközőt biztosítunk.

Babaágyat és etetőszéket dítlajanul tudunk kérésre betenni az apartmanokba. Az udvar zárt parkolóval rendelkezik, ami kb 25. autó számára nyújt biztonságos parkolást, amit csak a ház vendégei használhatnak.

Kisállatok díjmentesen hozhatók. Kedves vendégeinknek a grillezésre is lehetőségük van az udvarban található egy nagy épített grill, melyet minden vendég használhat.

Az apartmanház 10 apartmanjából 2 a főszezoni hetekben turnusokban dolgozik, szerdai váltásban, a K2-es és az N2.-es apartmanok. A júniusi és szeptemberi elő-utószezonban éjszakák is foglalhatóak ezekben az apartmanokban. Nyitva tartása június 1-től szeptember 30-ig. Az apartmanokat az érkezés napján 12 óra után lehet elfoglalni, és a távozáskor pedig reggel 9-ig kell elhagyni.

Apartmanjainkba érkezőkket magyar nyelven beszélő segítők várják. Az apartmanok minimálisan 4 éjszakától foglalhatóak.

Legközelebbi nem saját étterem 15 méterre található, valamint itt gyorsétterem, bár és kávézó is működik. A bolt mindössze 150 métere található.

A turisztikai illeték NINCS benne az apartman árában, azt külön a helyszínen kell fizetni ami 12 év alatt ingyenes,12 év felett 1,3 Euro/ nap. 

A pontos cím: Bibinje Braće Radića 1/b

Földszinti apartman 2+1 fős

Az apartman a földszinten található, stúdióapartman. Az alapterülete 30 m2. Egy légtérben van a szoba, az ebédlő és a konyha. A szobában egy franciaágy, és egy egyszemélyes ágy(nem kemping ágy), és egy szekrény található. A konyha jól felszeret teakonyha(villanytűzhely, hűtőszekrény-fagyasztóval, mikró, teaforraló, és a főzéshez szükséges eszközökkel). A fürdőszobában tuskád, mosdó és wc található. A terasz gyönyörű kilátást biztosít a tengerpartra, ahol kerti ülőgarnitúra található. Az apartman két személynek, vagy kisgyermekes családnak ideális. Az apartmanba nem tudunk betenni pótágyat.

Földszinti apartman 4 fős, nem pótágyazható

Az apartman a földszinten található. Az alapterülete 35 m2. Az apartman két külön szobával rendelkezik. Az egyik szobában egy franciaágy és egy szekrény található, a másik szobában egy emeletes ágy, és egy kisebb szekrény. A konyha jól felszeret teakonyha(villanytűzhely, hűtőszekrény-fagyasztóval, mikró, teaforraló, és a főzéshez szükséges eszközökkel). A fürdőszobában tuskád, mosdó és wc található. Az apartman családosoknak ideális, két kisebb gyerekkel. A terasz közvetlenül a tengerpartra néz, ahol kerti garnitúra található. Az apartmanba nem tudunk betenni pótágyat.

Földszinti apartman 4+1 fős K1

Az apartman a földszinten található. Az alapterülete 35m2. Két légtérrel rendelkezik. Az egyik szobában egy franciaágy és egy szekrény van, a másik helyiségben található a konyha, ami nappalival egybekötött, ahol szintén egy franciaágy helyezkedik el. A konyha jól felszeret teakonyha(villanytűzhely, hűtőszekrény-fagyasztóval, mikró, teaforraló, és a főzéshez szükséges eszközökkel). A fürdőszobában tuskád, mosdó és wc található. Az apartman terasza a tengerre néz, kerti asztallal és székekkel, alapterülete kb 4m2. Az apartmanba kérés szerint 1 pótágyat tudunk betenni.

Földszinti apartman 4+1 fős K2

Az apartman a földszinten található. Az alapterülete 35m2. Két légtérrel rendelkezik. Az egyik szobában egy franciaágy és egy szekrény van, a másik helyiségben található a konyha, ami nappalival egybekötött, ahol szintén egy franciaágy helyezkedik el. A konyha jól felszeret teakonyha(villanytűzhely, hűtőszekrény-fagyasztóval, mikró, teaforraló, és a főzéshez szükséges eszközökkel). A fürdőszobában tuskád, mosdó és wc található. Az apartman terasza a tengerre néz, kerti asztallal és székekkel, alapterülete kb 4m2. Az apartmanba kérés szerint 1 pótágyat tudunk betenni.

Földszini apartman 4+1 fős N1

Az apartman a földszinten található. Az alapterülete 42m2. Két légtérrel rendelkezik. Az egyik szobában egy franciaágy és egy szekrény van, a másik helyiségben található a konyha, ami nappalival egybekötött, ahol szintén egy franciaágy helyezkedik el. A konyha jól felszeret teakonyha(villanytűzhely, hűtőszekrény-fagyasztóval, mikró, teaforraló, és a főzéshez szükséges eszközökkel). A fürdőszobában tuskád, mosdó és wc található. Az apartmannak nagy terasza van, ami mindössze 5 métere található a tengerpartól, kerti asztallal és székekkel. Az apartmanba kérés szerint 1 pótágyat tudunk betenni.

Földszinti apartman 4+1 fős N2

Az apartman a földszinten található. Az alapterülete 42m2. Két légtérrel rendelkezik. Az egyik szobában egy franciaágy és egy szekrény van, a másik helyiségben található a konyha, ami nappalival egybekötött, ahol szintén egy franciaágy helyezkedik el. A konyha jól felszeret teakonyha (villanytűzhely, hűtőszekrény-fagyasztóval, mikró, teaforraló, és a főzéshez szükséges eszközökkel). A fürdőszobában tuskád, mosdó és wc található. Az apartmannak nagy terasza van, ami mindössze 5 métere található a tengerpartól, kerti asztallal és székekkel. Az apartmanba kérés szerint 1 pótágyat tudunk betenni.

Földszinti apartman 4+2 fős

Az apartman a földszinten található. Két különálló szobával rendelkezik, a szobákban egy-egy franciaágy található, szekrényekkel. Az apartman alapterülete 45m2. A konyha és az ebédlő egy légtérben helyezkedik el, ahol a konyha jól felszerelt teakonyha (villanytűzhely, hűtőszekrény-fagyasztóval, mikró, teaforraló, és a főzéshez szükséges eszközökkel).A fürdőszobában tuskád, mosdó és wc található. Az apartman terasza a tengerre néz, kerti asztallal és székekkel. Az apartmanba kérés szerint területe miatt 2 pótágyat (kemping ágyat) is be tudunk tenni.

Első emeleti apartman 4+1 fős EK2

Az apartman az első emeleten található. Az alapterülete 35m2. Két légtérrel rendelkezik. Az egyik szobában egy franciaágy és egy szekrény van, a másik helyiségben található a konyha, ami nappalival egybekötött, ahol szintén egy franciaágy helyezkedik el. A konyha jól felszeret teakonyha(villanytűzhely, hűtőszekrény-fagyasztóval, mikró, teaforraló, és a főzéshez szükséges eszközökkel). A fürdőszobában tuskád, mosdó és wc található. Az apartman terasza a tengerre néz, kerti asztallal és székekkel, alapterülete kb 4m2. Az apartmanba kérés szerint 1 pótágyat tudunk betenni.

Első emeleti apartman 4+1 fős EN2

Az apartman az első emeleten található. Az alapterülete 42m2. Két légtérrel rendelkezik. Az egyik szobában egy franciaágy és egy szekrény van, a másik helyiségben található a felszerelt konyha, ami nappalival egybekötött, ahol szintén egy franciaágy helyezkedik el. A konyha jól felszeret teakonyha (villanytűzhely, hűtőszekrény-fagyasztóval, mikró, teaforraló, és a főzéshez szükséges eszközökkel). A fürdőszobában tuskád, mosdó és wc található. Az apartmannak nagy terasza van, ami mindössze 5 métere található a tengerpartól, kerti asztallal és székekkel. Az apartmanba kérés szerint 1 pótágyat tudunk betenni.

Emeleti apartman 2+1 fős

Az apartman az első emeleten található, stúdióapartman. Az alapterülete 30 m2. Egy légtérben van a szoba, az ebédlő és a konyha. A szobában egy franciaágy, és egy kihúzható kanapéágy 1 vagy 2 gyermeknek, és egy szekrény található. A konyha jól felszeret teakonyha(villanytűzhely, hűtőszekrény-fagyasztóval, mikró, teaforraló, és a főzéshez szükséges eszközökkel). A fürdőszobában tuskád, mosdó és wc található. A terasz gyönyörű kilátást biztosít a tengerpartra, ahol kerti ülőgarnitúra található. Az apartman két személynek, vagy kisgyermekes családnak ideális. Az apartmanba nem tudunk betenni pótágyat.

 Horvátországi nyaralás gyermekes családoknak Bibinjében - Családi nyaralás Horvátországban.
Nyugalomra és pihenni vágyó baráti társaságok részére 2-3-4-5-6-8 fős apartmanokban.