Árak és apartman foglalás

 

Laura apartmanház

Az apartmanokról fotók a galériában találhatók.

Töltse nálunk a szabadságát. Az apartmanház csendes és nyugodt helyen található, Bibinjén, ahol a tenger mindig gyönyörű színekben pompázik, és az idő megáll, nem rohan a világ. Az Apartman Laura kellemes környezetet biztosít a pihenésre mindössze 10 méterre a tengerparttól. Nincs még egy ilyen apartmanház Bibinjén, ami ennyire közel lenne a parthoz, a partszakasz kavicsos, lassan mélyülő.

Az itt lévő 7 apartmanok 2 -3-4-5-8 személyesek. Össz. befogadó képessége a háznak 29 fő +2 fő pótágyon nagyobb családoknak baráti társaságoknak is és pároknak egyaránt kényelmesek. Mivel csupán pár apartman található az épületben, még a legnagyobb tömegben sincs zsivaj. Nincs ajtócsapkodás és kiabálás, csak a tenger hullámzása zavarhatja meg nyugalmát. A teraszokról ámulatba ejtő kilátásban lehet részük a kedves vendégeinknek.

Minden apartman rendelkezik klímával és vezeték nélküli internetkapcsolattal, ami természetesen díjmentesen használható minden vendégünknek.

Az apartmanház összes terasza a tengerre néz, ahol kerti székek és asztalok biztosítják a kényelmes pihenést, illetve a grillezés is lehetséges. Babaágyat és etetőszéket kérésre díjtalanul minden apartmanba be tudunk tenni. Kisállat ebbe az apartmanba is díjmentesen hozható. Az apartmanház nem dolgozik turnusokban. Nyitva tartása június 1-től szeptember 30-ig. Az apartmanokat az érkezés napján 12 óra után lehet elfoglalni, és a távozáskor pedig reggel 9-ig kell elhagyni.

Az apartmanjainkba érkezőket magyar nyelven beszélő segítők várják.

Legközelebbi nem saját étterem 100 méterre található, illetve a legközelebbi bolt 200 méter sétával megközelíthető. Az apartmannak 6 autó számára tudunk kényelmesen parkolóhelyet biztosítani. Bibinje Központja 500 méterre található az apartmanháztól.

Az Ifa mértéke 12 év alatt ingyenes,12 év felett 1,3 Euro/ nap. 

Nálunk nyugodtan, csendben és gyönyörű naplemente mellett töltheti el a nyaralását.

Foglalja le nálunk szállását és élvezze ki szabadságát! Az apartmanok minimálisan 4 éjszakától foglalhatóak.

Az apartman pontos címe: Bibinje, Braće Radića 17.

1. számú: Földszinti apartman 2+1 fős

Az apartman a földszinten található. Alapterülete 20 m2. Stúdióapartman, ami magába foglalja, hogy az ebédlő, a hálószoba és a konyha egy légtérben található. A hálótérben egy franciaágy, egy-egyszemélyes teljes értékű ágy, és egy szekrény van. Az apartmanba kis alapterülete miatt nem tudunk betenni pótágyat. A konyha jól felszerelt, kisebb teakonyha (villanytűzhely, teaforraló, hűtőszekrény, és a főzéshez szükséges edényekkel). A fürdőszobában egy tusoló, mosdó és wc található. A terasz a tengerpartra néz, ahol egy asztal és két szék található. Kisebb területe miatt ez az apartman pároknak ideális.

2. számú: Földszinti apartman 4+0 fős

Az apartman a földszinten található.  Alapterülete 27 m2. Stúdióapartman, ami magába foglalja, hogy az ebédlő, a hálószoba és a konyha egy légtérben található. A hálótérben egy franciaágy, kettő darab egyszemélyes teljes értékű ágy, és egy szekrény, éjjeli szekrény van. A konyha jól felszerelt, kisebb teakonyha (villanytűzhely, teaforraló,mikrohullámú sütő, hűtőszekrény, és a főzéshez szükséges edényekkel). A fürdőszobában egy tusoló, mosdó és wc található. A terasz a tengerpartra néz, ahol egy asztal és 4 szék található.

3. számú: Első emeleti apartman 2+1 fős

Az apartman az első emeleten található. Alapterülete 25 m2. Stúdióapartman, ami magába foglalja, hogy az ebédlő, a hálószoba és a konyha egy légtérben található. A hálótérben egy franciaágy, egy-egyszemélyes teljes értékű ágy, és egy szekrény van. Az apartmanba kis alapterülete miatt nem tudunk betenni pótágyat. A konyha jól felszerelt, kisebb teakonyha (villanytűzhely, teaforraló, hűtőszekrény, és a főzéshez szükséges edényekkel). A fürdőszobában egy tusoló, mosdó és wc található. A terasza nagyobb mint a földszinten található apartmané, ezért kényelmesen elfér egy egygyermekes család. Itt kényelmes kerti garnitúra várja a naplemente szerelmeseit.

4. számú: Első emeleti apartman 4+1 fős

Az apartman az első emeleten található. Alapterülete 38 m2. Az apartman két hálóteres, ahol az egyik szobában egy nagyobb franciaágy és egy szekrénysor van, a másik légtérben egyben van a konyha, ebédlő és a nappali, ahol egy kisebb franciaágy kap helyet. Az apartmanba kérés szerint be tudunk tenni egy pótágyat (kempingágyat). A konyha jól felszerelt teakonyha (villanytűzhely, hűtőszekrény, mikró, és a főzéshez szükséges edényekkel). A fürdőszobában tuskád, mosdó és wc van. Ez az apartman terasza gyönyörű kilátást nyúlj a tengerre, ahol kényelmesen el lehet fogyasztani a vacsorát, egy négy személyes családnak, vagy baráti társaságnak.

5. számú: Második emeleti apartman 2+1 fős

Az apartman a második emeleten található. Alapterülete 25 m2. Stúdióapartman, ami magába foglalja, hogy az ebédlő, a hálószoba és a konyha egy légtérben található. A hálótérben egy franciaágy, egy-egyszemélyes teljes értékű ágy, és egy szekrény van. Az apartmanba kis alapterülete miatt nem tudunk betenni pótágyat. A konyha jól felszerelt, kisebb teakonyha (villanytűzhely, teaforraló, hűtőszekrény, és a főzéshez szükséges edényekkel). A fürdőszobában egy tusoló, mosdó és wc található. A teraszon egy asztal és három szék van, ahol vendégeinknek páratlan kilátás nyílik nem csak a partra de még Zadarra is.

6. számú: Második emeleti apartman 4+1 fős

Az apartman a második emeleten található. Alapterülete 38 m2. Az apartman két hálóteres, ahol az egyik szobában egy nagyobb franciaágy és egy szekrénysor van, a másik légtérben egyben van a konyha, ebédlő és a nappali, ahol egy kisebb franciaágy kap helyet. Az apartmanba kérés szerint be tudunk tenni egy pótágyat (kempingágyat). A konyha jól felszerelt teakonyha (villanytűzhely, hűtőszekrény, mikró, és a főzéshez szükséges edényekkel). A fürdőszobában tuskád, mosdó és wc van. Ez az apartman terasza gyönyörű kilátást nyúlj a tengerre, ahol kényelmesen el lehet fogyasztani a vacsorát, egy négy személyes családnak, vagy baráti társaságnak.

7. számú: Különálló ház 8 fős

Ez az apartmanház közvetlenül a Laura apartmanház mögött található. Teljesen külön álló épület, ahol csak az adott vendégek tartózkodnak, és  parkolhatnak. Két különálló szobával rendelkezik. Az egyik szobában egy franciaágy és egy emeletes ágy található, a másik szobában pedig egy franciaágy van, mindkét szoba az emeleten található a fürdőszobával együtt.  A különálló földszinten lévő konyha jól felszerelt és tágas, nagy étkezőasztal 6 székkel,egy nagy hűtőszekrény és tűzhely teszi még kényelmesebbé a főzést, és az étkezéseket. Itt a nappali konyhában van még egy kétszemélyes kanapéágy. Így az apartmanban 8 fő fér el.  Illetve 2019 tavaszára a földszinten is kialakításra kerül egy tusoló wc-vel. Az emeleti fürdőszobában tuskabin található wc-vel. A teraszon 2 nagy asztal és székek biztosítják a kinti pihenést, terasz kb 30 m2. Az apartmanba ágyneműket és kis törölközőket biztosítunk minden vendég számára. A kis     ház 30 méterre van a strandtól. Faszenes grill, tv, internet, klíma van az apartmanban.
Címe: Bibinje
, Brace Radica 17

 Horvátországi nyaralás gyermekes családoknak Bibinjében - Családi nyaralás Horvátországban.
Nyugalomra és pihenni vágyó baráti társaságok részére 2-3-4-5-6-8 fős apartmanokban.