Karin Gornji Laguna apartmanházak árai és foglalása

 

Horvátlaguna ház 2
Az apartmanokról fotók a galériában találhatók, illetve a foglalási táblázatok alatt.


Az apartmanház 450 méterre található a tengertől, és a központtól. Kellemes sétával aszfaltozott úton közelíthető meg. Az első és második emeleti apartmanok némelyikéből tengerre néző kilátással! Közvetlen közelben étterem és bolt is található. Az apartmanházban 2-4-5-6 fős apartmanok találhatóak. A földszint 3.-as apartmanunk udvarra nyíló terasszal bababarát, járóka, pelenkázóálvány, babakocsi, babakád,mózeskosár, illetve az udvaron játékházikó, homokozó, csúzda található, kérésre igényelhető.  Az első emeleten egy bejárattal egy 4 és egy 5 fős apartman, külön konyhával és fürdőszobával nagyobb baráti társaságnak vagy két ismerős családnak. A ház előtt az érkező vendégek autóinak parkolása megoldott. Mind a 7 apartman klímás és tv-vel ellátott, amin 5 csatornás horvát adó fogható. Konyhák alap felszereltek. Wifi a ház összes apartmanjában elérhető. Ebben a házunkban turnusainkat keddtől-keddig szervezzük.

Érkező vendégeinket a Laguna 5 apartmanházban tudjuk fogadni a XXVII. ulica 11. szám alatt keddi napon délután 16 óra után. Majd onnan tudjuk átkísérni a foglalt szállásra. Természetesen az itt foglalt szálláshoz is használhatóak családonként a biciklik és a kenuk. Üdülőhelyi díj és a fennmaradó összeg az apartman átadásakor fizetendő.

Az apartmanok leírása:

Földszint 1.-es 2 fős stúdió apartman:
Földszintről nyíló kis stúdióapartman ami egy garázsból lett kialakítva, alacsony belmagassággal, kizárólag két fő részére! A stúdióapartmanban található egy kihúzható sarokgarnitúra, két fő részére. Konyhasarokban felszerelt minikonyha, két főzőlapos rezsóval, hűtőszekrénnyel, mikróval,kicsi étkezőasztal két székkel. Az apartmanban felújított tusolós fürdőszoba található wc-vel. Tv, wifi, klíma van. Szép ízlésesen felújított kicsi stúdióapartman. Terasz nem tartozik hozzá.

Földszint 2.-es 4 fős apartman:
A 4 fős apartman egy hálószobás, a hálóban 2 személy részére franciaággyal. A nappali konyhában egy kétszemélyes kihúzható kanapéágy van. Konyhasarokban felszerelt minikonyha két főzőlapos rezsóval, hűtőszekrénnyel, vízforralóval, mikróval. A fürdőszobában mosdó, wc, 2017 tavaszán kialakított tusolóval. Az apartmanban Tv, wifi,klíma van. Ízlésesen felújított 4 fő részére alkalmas apartman. Bababarát apartmanná alakítottuk, mivel ez az apartmanunk a teraszáról kertkapcsolatos így a kertben gyerekjátékok, kis házikó, csúzda található. Kérésre etetőszéket, járókát, babahordozót, pelenkázót, babkocsit tudunk biztosítani! Teraszon ülőgarnitúrával.

Földszint 3.-as 4 fős apartman:
4 fő részére egy hálószobás apartman franciaággyal, valamint a nappali konyhában található egy kinyitható kétszemélyes kanapéágy. Konyhában gáztűzhely, hűtőszekrény, mikró, alap felszerelt konyha. Asztal 4 székkel. TV, wifi, klíma van. Tusolós wc-s fürdőszoba. Valamint az apartmannak udvarra néző terasza van ülőgarnitúrával, a hátsó udvaron gyerekjátékok, kisház, csúzda, homokozó.

I. emelet 1.-es, 2-es apartmanok:
Egy közös bejárattal kétfelé nyíló két külön zárható apartman. Összesen 5+4 fő fér el a két apartmanban, ezt nagyobb társaságoknak, vagy két ismerős családnak ajánlom.

I. emelet 1.-es, 5 fős apartman:
Egy nagy hálószobás apartman az egy hálóban egy francia ágy, egy emeletes ágy két gyermek részére, és egy másik egyszemélyes ágy található. Konyhában asztal 5 székkel, kis konyhapult hűtőszekrény, mikro,két részes főzőlappal. A fürdőszoba tusolós wc-s. A teraszról tengerre néző kilátással. Teraszon kerti székek, asztal. Az apartmanban TV, wifi, klíma van.

I. emelet 2.-es, 4 fős apartman:
Két hálószobás apartman, a szobák egymásból nyílnak. A belső hálószobában franciaágy. Az előtte lévő szobában két egyszemélyes ágy található, Tv-vel, wifi-vel,klímával. A konyhában hűtőszekrény, vízforraló, mikró,kétrészes főzőlap található. Asztal 4 székkel. Fürdőszobában wc, ülőkád, mosdó. (a fürdőszoba nem felújított)

II. emelet 1.-es 4 fős apartman:
Hátsó lakás, de az oldalsó teraszról csodálatos kilátással a Velebitekre és a tengeröbölre! Teraszon kertibútorral. A felújított konyha-nappali kisebb mint a többi apartmanban, nagyobb hűtővel, két főzőlapos rezsóval, mikróval,étkezőasztal, 4 székkel, kihúzható kanapéággyal. Hálóban egy franciaágy van. Az apartmanban TV, wifi, klíma van. Felújított tusolós wc-s fürdőszoba.

II. emelet 2-es 6 fős apartman:
Teljesen felújított, két hálószobás apartmanban, mindkét hálóban franciaágy, a hálószobákból és a nappaliból is ki lehet menni a teraszra. A nappali konyhában kétszemélyes kinyitható kanapéágy. Konyhasarokban minikonyha hűtővel, két főzőlapos rezsóval, vízforralóval, mikróval. Étkezőasztal 6 székkel. Teraszon ülőgarnitúrával 6 fő részére. Tengerre néző kilátással mindkét szobából és a nappaliból a tengeröbölre és Velebit hegyeire! Fürdőszoba tusolós, wc. Az apartmanban TV, wifi, klíma van.Horvátországi nyaralás gyermekes családoknak Karin Gornjiban-Családi nyaralás Horvátországban.
Nyugalomra és pihenni vágyó baráti társaságok részére 2-4-5-6 fős apartmanjainkba.

2030, Érd Bethlen Gábor u. 1. -  Rozgonyiné Szemán Judit : 20/9149166 - judit@horvatlaguna.hu, Rozgonyi Zoltán : 20/208-1790